Startside Hvem er på arbejde Det er OS der klipper Salonerne Inspiration Produkter / pleje Tidsbestilling Om Hot'n tot Åbningstider Priser Covid-19 info kontakt

CORONA / COVID-19 KUNDEINFORMATION - SPØRGSMÅL OG SVAR

Alle kunder skal kunne fremvise dokumentation for, at de enten:
- Er blevet testet negativ for Covid-19 maks. 72 timer før ankomsten.
- Er færdigvaccineret
- Er påvist tidligere smittet med Covid-19.

(Hvis man har været testet positiv, skal man fremvise en positiv test, som er mindst 4 uger gammel og højst 12 uger gammel).


Der er fortsat mange spørgsmål og retningslinjer som ikke er afklaret, men her er svar på noget af det som gælder lige nu. - I alfabetisk rækkefølge: Forbehold for ændringer!

AFBESTILLING:  Hvis du mod forventning ikke kan komme til den aftalte tid, er det ekstemt vigtigt, at du husker at afbestille i så god tid som muligt, og seneste 12 timer før din behandling. Det kan ske på tlf. 97513800 for Nørregade og 81440900 for Torvegade eller på info@hotntot.dk
Vi har muligvis andre på venteliste, men hvis du glemmer at afbestille, er der stor risiko for, at vi ikke kan nå at få andre i stolen. 

CORONAPAS - Covid 19- vaccination: Coronapasset er et vigtigt element i den langsigtede genåbningsplan for samfundet. Man skal kunne fremvise dokumentation på, at man enten er vaccineret eller er blevet testet negativ maksimalt 72 timer forinden. De 72 timer tæller fra selve prøvetagningstidspunktet. For eksempelvis ældre borgere uden Nem-Id kan medbringes papir-dokumentation for færdigvaccinering eller test.

DOKUMENTATION FOR TEST / CORONAPAS skal fremvises ved ankomsten til salonen. Medbring venligst et screenshot, billede eller print. Så går det hurtigere, og du er sikker på at komme til, selv om der evt. er overbelastning af "Min Sundhed".
Kan der ikke fremvises dokumentation MÅ vi desværre ikke tage imod dig. Det er strafbart for os ikke at bortvise personer, som ikke overholder kravene, og vi risikerer bøder på mellem 6.000 - 18.000 kr.

BØRN: Negativ "skole-test" er ok. (Testresultat ses på forældres "Min Sundhed). For børn under 15 år er der ikke krav om fremvisning af negativ test. Børn under 12 år er desuden undtaget ift. mundbind/visir.

FORÆLDRE til et barn, som skal klippes, skal fremvise dokumentation for at de selv er testet negativ.

HAGEVISIR er ok ved ankomsten og så længe du venter.

HVORFOR TIDSBESTILLING I BEGGE SALONER? Først og fremmest fordi de nuværende krav om test osv. gør det nødvendigt for de fleste, at planlægge tidspunkt for test før et frisørbesøg. Der er fortsat mulighed for at komme i stolen uden tidsbestilling, i begrænset omfang...  Men KUN med test eller gyldig Corona-pas.

HVORNÅR BØR JEG BLIVE TESTET?  HUSK AT BESTILLE EN PCR TEST I GOD TID... Der KAN være ventetid. I de fleste tilfælde vil der være svar på PCR test i løbet af 24 - 48 timer, så fint at blive testet 2 dage før dit frisørbesøg. Så er du sikker på svar, og at testen er gyldig dokumentation. Det er for sent at blive PCR-testet dagen før.

MUNDBIND: Kunder bedes benytte mundbind i salonen, men det ok at ta' det af, når du bliver klippet/behandlet, efter aftale med frisøren. Enkelte kunder kan være undtaget for krav om mundbind. De kender selv betingelser for det. Frisøren bruger mundbind eller visir.

PRODUKTKØB: Negativ test er IKKE påkrævet hvis du kun skal ind for at købe produkter. Brug mundbind el. visir.

TEST: KVIKTEST / LYNTEST /PCR-TEST  kan alle bruges som dokumentation for, at du er testet negativ for corona. Testresultater ligger på sundhed.dk og i appen MinSundhed. For Falck lyntest ses resultat på SMS-link.

TILLÆG: Hvorfor 20 kr. tillæg? Vi har været nødt til at åbne en salon mere, for at overholde div. restriktioner. Desuden bruger vi en del tid på ekstra rengøring, vask, afspritning og sterilisering af sakse m.v. Derfor er der p.t. et tillæg på 20 kr. pr. klip eller behandling. 

TIDLIGERE SMITTET MED CORONA: Hvis man har været testet positiv skal man fremvise en positiv test, som er mindst 4 uger- og højst 12 uger gammel. (Man betragtes som immun i den periode).

UDEN TIDSBESTILLING: Der er fortsat mulighed for at komme i stolen uden tidsbestilling, i begrænset omfang. Hvis vi ikke kan tilbyde dig tid med det samme, så skriver vi dig GERNE på en venteliste og kontakter dig hvis vi får afbestillinger. Men husk, KUN fremmøde med negativ test eller gyldig Corona-pas.

UNDTAGELSER FOR KRAV OM TEST / CORONAPAS: Personer der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en Covid-19 test. (Dokumenteres).

VISIRER: Visirer er ok ved ankomsten og så længe du venter.

TÆT KONTAKT / ELLER SYMPTOMER: Hvis du oplever de kendte symptomer på Covid-19, eller har tæt kontakt med en person som er smittet, må du ikke møde op i salonen.


Det skal fortsat være trygt og sikkert at gå til frisør!
-Derfor er vi nu fordelt i to saloner og har iværksat en lang række foranstaltninger:

I Nørregade benyttes hver anden stol og i Torvegade er der ekstra meget plads.

For optimal sikkerhed og frisk luft i salonen, er der desuden blevet installeret udsugning over de fleste betjeningspladser og vi bruger mundbind og/eller visir.

 

HOT'N TOT Nørregade 20, 7800 Skive • Tlf. 97 51 38 00 • Mail: info@hotntot.dk • CVR-nr: 14590803