Startside Hvem er på arbejde Det er OS der klipper Salonen NYT Inspiration Produkter / pleje Åbningstider Ferieplan Jobs hos Hot'n Tot Om Hot'n tot kontakt


Hjælpepige søges. Se mere på på Facebook her


Vi søger ikke elever eller assistenter i øjeblikket.


Frisør søges - Ku' du tænke dig at blive vores nye kollega?

Er du frisør, brænder du for faget og har du den 4-årige uddannelse, så har du nu mulighed for at få et spændende job sammen med Skives sødeste kollegaer.

Er du den rette, kan vi tilbyde varigt arbejde på fuld- eller deltid. Vi har gode løn- og arbejdsforhold, en afvekslende (og sjov) hverdag, attraktive åbningstider og meget mere.....

Vi lægger stor vægt på at alle kunder får en GOD service, FLOT HÅR og en glad og positiv oplevelse i salonen. Se mere om os og salonen HER.

Er det lige dig, så kig ind og få en snak med Gitte eller Charlotte, eller send en mail på info@hotntot.dk - Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Ps. Som du kan se på billedet, kan vi godt være lidt fjollede.

Vi søger ikke elever eller assistenter i øjeblikket.

Når det bliver tid til at ansætte en ny elev, vil det blive annonceret her på hjemmesiden, og på Facebook.

FRISØR SØGES hurtigst muligt. Fuld- eller deltid.

Ku' du tænke dig at blive vores nye kollega?

Vi søger en dygtig frisør mere med den 4-årige uddannelse. Fuld- eller deltid, til varigt arbejde. Vi lægger stor vægt på at alle kunder får en GOD service, FLOT HÅR og en glad og positiv oplevelse i salonen.

Vi kan tilbyde dig Skives sødeste kollegaer, gode løn- og arbejdsforhold, en afvekslende hverdag, attraktive åbningstider og meget mere.....

Har du lyst til at være med på holdet, eller vil du vide mere, så send din ansøgning eller dine spørgsmål til info@hotntot.dk eller kig ind i salonen og spørg efter Gitte eller Charlotte.

Enhver henvendelse behandles fortroligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se billeder af dine kommende kollegaer her