Startside Tidsbestilling Hvem er på arbejde Det er OS der klipper Salonerne Inspiration Produkter / pleje Om Hot'n tot Åbningstider Priser kontakt

Hos HOT'N TOT  klipper, farver og krøller vi med og uden tidsbestilling, eller du kan blot ringe for at høre til evt. ventetid. Desuden "bor" vi midt på gågaden i Skive og i Torvegade 11. - Derfor vores slogan: Vi gør vi det lidt lettere at gå til frisør! 

I nov. 2020 havde vi 30 års jubilæum. - Vores målsætning er først og fremmest at give kunderne en god service - og selvfølgelig et FLOT HÅR - til en rimelig pris.

Hos HOT'N TOT har vi en meget alsidig kundekreds. Vi  klipper, farver og krøller folk i alle aldre. Piger, drenge, herrer og damer.

D
u kan blive klippet UDEN tidsbestilling, eller bestille tid online, eller ringe i forvejen. Nemmere blir' det ikke.


Det med at planlægge et frisør besøg flere dage i forvejen, er der rigtig mange der har svært ved og de nyder den frihed der er i, at kunne gå til frisør når behovet opstår!  Mange véd heller ikke på forhånd, om de f.eks. vil have en farve i håret, og derfor tager vi fortsat imod rigtig mange kunder uden tidsbestilling. 

Men pga. nuværende corona-restriktioner, har vi samtidig valgt at tilgodese de som gerne vil være sikker på at komme til efter en test. Derfor er der pt. mulighed for online tidsbestilling i begge saloner, eller du kan ringe i forvejen. 

Hår og frisure er en privat og meget individuel sag. Vi starter derfor altid med en snak om hvilke muligheder vi ser med dit hår baseret på dine ønsker.
Under samtalen med kunden finder vi ud af, hvad kunden ønsker, og da vi ikke har afsat en bestemt tid, er alle muligheder åbne.  Da mange jævnligt skifter stil, stilles der store krav til faglig ekspertise. - Hvad passer til kundens personlighed?

Vi har et meget velfungerende team, af dygtige frisører. For hele tiden at være på forkant med hvad der er "HOT"  - og for at lære de nyeste teknikker, er  frisørerne løbende på div. kurser og efteruddannelse. Vi kan derfor tilbyde alt det nye inden for hårfarver og frisurer, og vi følger aktivt den seneste hårmode.

Desuden har pigerne en evne til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære i salonenerne, så  kunden føler sig godt tilpas, og får en god oplevelse. - Også selv om der for det meste er travlt i salonen. ”vi nyder at kræse om kunderne, og Sådan ska’ det da være…”


Vi har igen fået "vores egen" Skive taxa