Startside Hvem er på arbejde Det er OS der klipper Salonen NYT Inspiration Produkter / pleje Åbningstider Ferieplan Jobs hos Hot'n Tot Om Hot'n tot kontakt


Hos HOT'N TOT  klipper, farver og krøller vi uden tidsbestilling. Desuden "bor" vi midt på gågaden i Skive. - Derfor vores slogan: Vi gør vi det lidt lettere at gå til frisør!

I nov. 2015 kunne vi fejre 25 års jubilæum. - Vores målsætning er først og fremmest at give kunderne en god service - og selvfølgelig et FLOT HÅR - til en rimelig pris. - Det vil vi fortsat gøre de næste 25 år...

Hos HOT'N TOT har vi en meget alsidig kundekreds. Vi  klipper, farver og krøller folk i alle aldre. Piger, drenge, herrer og damer.

Vi har ingen tidsbestilling, så når vi åbner om morgenen, ved vi ikke, hvad dagen bringer, af spændende udfordringer. Vi véd ikke hvem vi får i stolen, eller hvad de skal ha' lavet, så det er med til at gøre det lidt sjovere at gå på arbejde…..


Vores kunder nyder den frihed der er i, at kunne gå til frisør når behovet opstår!  Det med at planlægge et frisør besøg flere dage i forvejen, er der rigtig mange der har svært ved. Mange véd heller ikke på forhånd, om de f.eks. vil have en farve i håret.

Hår og frisure er en privat og meget individuel sag. Vi starter derfor altid med en snak om hvilke muligheder vi ser med dit hår baseret på dine ønsker.
Under samtalen med kunden finder vi ud af, hvad kunden ønsker, og da vi ikke har afsat en bestemt tid, er alle muligheder åbne.  Da mange jævnligt skifter stil, stilles der store krav til faglig ekspertise. - Hvad passer til kundens personlighed?

Vi har et meget velfungerende team, af dygtige frisører. For hele tiden at være på forkant med hvad der er "HOT"  - og for at lære de nyeste teknikker, er  frisørerne løbende på div. kurser og efteruddannelse. Vi kan derfor tilbyde alt det nye inden for hårfarver og frisurer, og vi følger aktivt den seneste hårmode.

Desuden har pigerne en evne til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære i salonen, så  kunden føler sig godt tilpas, og får en god oplevelse. - Også selv om der for det meste er travlt i salonen. ”vi nyder at kræse om kunderne, og der er selvfølgelig altid frisk kaffe på kanden, lidt slik til børnene, og de sidste nye aviser og ugeblade. Sådan ska’ det da være…”

Selvfølgelig oplever vi spidsbelastninger hvor der er er  meget travlt, og hvor ventetid kan forekomme!  Men fordelene ved ikke at have tidsbestilling - for både  kunder og salonen - er større end denne ene ulempe....

HUSK: Undtagelsen der bekræfter reglen: Hos HOT'N TOT kan der selvfølgelig bestilles tid til brude- og festfrisurer….